Kedlubnová pěna, špenát, sušený žloutek
26.01.2019
Specialitka pro chladný leden.
Specialitka pro chladný leden.
Tak a tímto receptem ukončuji mé tradiční i netradiční menu. To nejtěžší bohužel přišlo až nakonec.
Opravdu dlouho jsem o tomto receptu přemýšlel. Jak udělat tradiční jídlo aby zaujalo a neskončilo v nekonečném moři vánoční receptů, které na vás každý rok chrlí časopisu typu Vlasta. Nechtěl jsem se pouštět zase do úplných experimentů, takže jako ryba to vyhrál Candát jakožto česká ryba a také co se týče ekonomiky, pokud z něj uděláte i předkrm co...
U tohoto předkrmu jsem si nebyl jistý jakou rybu zvolit. Nicméně vyhrál Candát jakožto česká kvalitní ryba a troufám si říct, že ač tato kombinace surovin není úplně česká tak se s tím naše ryba popasovala víc než skvěle.