Archiv receptů

 

Opravdu dlouho jsem o tomto receptu přemýšlel. Jak udělat tradiční jídlo aby zaujalo a neskončilo v nekonečném moři vánoční receptů, které na vás každý rok chrlí časopisu typu Vlasta. Nechtěl jsem se pouštět zase do úplných experimentů, takže jako ryba to vyhrál Candát jakožto česká ryba a také co se týče ekonomiky, pokud z něj uděláte i předkrm co...

U tohoto předkrmu jsem si nebyl jistý jakou rybu zvolit. Nicméně vyhrál Candát jakožto česká kvalitní ryba a troufám si říct, že ač tato kombinace surovin není úplně česká tak se s tím naše ryba popasovala víc než skvěle.

Zdravím, všechny lidi, kteří můj blog sledují. Doufám, že jste již všichni řádně připraveni na vánoce. Já jsem totiž nestihl vůbec nic a předtím než zveřejním mé tradiční i netradiční vánoční menu, bych se rád rozpovídal o mé účasti v soutěži Chef Club Culinarry Challenge 2018.

Prvně si připravíme chutney z červené řepy, které nám musí vychladnout. Upečenou oloupanou řepu nakrájíme na malé kostičky. V rendlíku si z cukru uděláme karamel, který zalijeme vinným octem. Přidáme červenou řepu a vše společně svaříme tak aby ze šťávy zbyl jen sirup. Dáme vychladnout.

Zdravím, lidi. Listopad je za námi a já bohužel z časové vytíženosti nestihl napsat a udělat recepty. Takže teď vám tu dám tři najednou. Jestli si vzpomínáte na recepty, které jsem vytvořil k soutěži chefclub challenge. Tak to opravdu vyšlo a příští týden v pátek 7. Prosince se budu účastnit finále, kam postoupilo 10 nejlepších. Tak mi držte palce....

Jako hlavní chod do chefclub culinary challenge jsem si připravil kachní prso plněné švestkami, ovocný demi-glace a pyré z brambor s bílou cibulí. Soutěžní menu jsem již odeslal, takže mi držte pěsti, ať se probojuji do finále a uvidíme se v Praze.

všechny kuchaře i ty méně zapálené. Je fakt, že jsem celkem dlouho nic nepřidal, nicméně teď mám pro vás specialitu, kterou si vaší zákazníci určitě oblíbí. Tento recept jsem připravil v rámci kuchařské soutěže chefclub challenge pořádanou českým svazem kuchařů a společnosti chef club, jejichž výrobky mám rád. Jako zadání byl předkrm z typické...

Představuji vám další recept z mojí kuchyně, jehož výroba je sice náročnější, ale určitě si na něm pochutnáte. A pokud jej připravíte pro nějakou návštěvu, jistě s ním oslníte. Jedná se o konfitovanou vepřovou kotletu s kostí, houbové ragú, pečené nočky ze šťouchaných brambor a demi-glace.

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky